A golopi Településképi Arculati Kézikönyv egyeztetési anyaga letölthető pdf formátumban.

/A megnyíló ablakban kérem kattintson fent középen a Letöltés gombra!/

 

 

Szám: 958-6/2017/T.

 

MUNKAKÖZI TÁJÉKOZTATÓ

a településképi arculati kézikönyv (TAK)

és településképi rendelet készítéséről

 

Tájékoztatom Golop község lakosságát, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteit, vallási közösségeit (a továbbiakban: partnerek), hogy Golop Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény előírásainak eleget téve, településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít, mellyel kapcsolatos munkálatok folyamatban vannak.

 

A településképi arculati kézikönyvről (TAK) és településképi rendeletről szóló előzetes lakossági tájékoztatás hirdetmény, szórólap, lakossági fórum és honlapon történő megjelentetés formájában már 2017. augusztus és szeptember hónapban megtörtént.

 

A településképi arculati kézikönyv (TAK) és a településképi rendelet tervezet munkaközi anyaga elkészült, melyek elérhetők elektronikusan a www.golop.hu főoldalról, illetve személyesen a Polgármesteri Hivatalban (3906 Golop, Fő u. 1.) ügyfélfogadási időben.

 

A munkaközi anyagok ismertetésére lakossági fórum keretében is sor kerül, amely 2017. december 18. napján (hétfő) 16.00 órai kezdettel kerül megtartásra a Polgármesteri Hivatalban.

 

A munkaközi anyaggal kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket a lakossági fórumon szóban, illetve 2017. december 27. napjáig írásban is megtehetik az alábbi postacímre vagy email címre.

 

Postacím: Tállyai Közös Önkormányzati Hivatal 3907 Tállya, Rákóczi u. 34.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Golop, 2017.12.07.

                                                                                     Kiss Lajos sk.

                                                                                     Polgármester

 

 

 

 

MEGHÍVÓ

 

Golop község lakossága,

érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetei,

vallási közösségei

 

részére

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Golop Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 18. napján (hétfő) 16.00 órától a Polgármesteri Hivatalban (3906 Golop, Fő u. 1.)

 

LAKOSSÁGI FÓRUMOT

tart.

 

A lakossági fórum témája: Településképi Arculati Kézikönyv (TAK) és Településképi rendelet tervezeteiről munkaközi tájékoztató

 

A lakossági fórumon a már elkészült dokumentumok kerülnek bemutatásra. Észrevételeiket, javaslataikat a lakossági fórumon szóban, illetve a lakossági fórumtól számított 8 napon belül írásban – papíralapon vagy elektronikusan – tehetik meg.

 

Golop, 2017. december 07.

                                                                                     Kiss Lajos sk.

                                                                                     Polgármester